- kosemat på mørke høstkvelder..Mmmm -
1 stk pizzabunn, ferdig eller hjemmelaget
Saus:
2 dl crème fraîche
1 dl hvit geitost
1 fedd hvitløk, raspet
Salt og pepper
Topping:
1 boks artisjokker
1 løk i skiver
1 ss smør
1 ts sukker
En liten skvett sitron
Olivenolje og pepper
Oregano
Bland ingrediensene til sausen, og smak til med salt og pepper. Smelt smør i en stekepanne, stek løken blank og dryss på sukker, stek ytterligere til løken er deilig og brun, og hell på noen dråper sitron. Del artisjokkene i biter. Legg saus på pizzabunnen og legg på løk og artisjokk. På toppen heller du noen dråper olje og et raust lag med pepper og frisk oregano. Stekes på 240 grader til gyllen.
Via Elle Interiør.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar